logo

HSV de Edelkarper

 

Inloggen verplaatst: onder aan de pagina 

Welkom op de website van HSV de Edelkarper 

Voor de laatste informatie: check de laatste nieuwsbrief, registreer u met uw meest recente e-mail adres, in dien u van adres verander registreer gerust opnieuw en meldt u aan voor de nieuwsbrief - houdt de nieuwsmelding onder in de gaten hetgeen de updates aankondigd.

Zaterdag 9 december was de laatste PKC wedstrijd waarin het eerste team van HSV de Edelkarper "het SPRO-team" met Eric Goossens, Arjan Rijnberg, Remy Lindhout, Jan Stam, Jan Hennekam en Remco Geuze Nederlands kampioen is/zijn geworden.  Namens de vereniging: gefeliciteerd mannen!

SPRO NEDK 2017

 

Nieuws:  

 • 27-10-2018: De feestavond op 12 Januari 2018 komt te vervallen en wordt een gezellige middag op 3 februari 2019 vanaf 14.00 uur in cafe zaal de Bellevue met een prijsuitreiking, een hapje en een drankje
 • 27-10-2018: Verlate uitslagen zoet
 • 22-10-2018: Wijziging contributie 2019 & vervallen Zeevispas, zie kosten
 • 15-10-2018: Uitslag 6e wedstrijd boot (d.d. 14-10-2018)
 • 26-09-2018: Uitslag 5e wedstrijd zout (d.d. 9-9-2018)
 • 24-06-2018 Uitslag 4e wedstrijd zout
 • 21-06-2018: Uistslagen 3, 4 en 5 wedstrijden zoet
 • 11-06-2018: uitslag BHK Zoet
 • 11-06-2018: uitslag 5e wedstrijd boot 2018 & eindstand na 5 wedstrijden voor de zomervakantie (4 beste)

 

 

Zondag 26 November is onze jaarlijkse Vleeswedstrijd vervist, de vangsten vielen erg tegen maar met toch nog 12 vissen is onze 2e voorzitter Frank de Kok toch mooi eerste geworden.  Gefeliciteerd Frank!

FDK VLEESWEDSTRIJD2018FDK VLEESWEDSTRIJD2018 2

Contact

Via de bovenstaande link (klik op "contact") kunt u een e-mail sturen naar de vereniging voor opmerkingen of suggesties, als u er niet uitkomt met gebruikersnaam en wachtwoord via de automatische herstel opties kunt u ook een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen via de mail indien u al aangemeld was.

Lid worden of opzeggen

Voor informatie over uw lidmaatschap, lid worden op opzeggen zie de informatie op onze lidmaatschap pagina 

Introductie:

Deze website geeft een overzicht van de activiteiten binnen de vereniging van H.S.V. de Edelkarper. Het doel van deze site is het informeren van de leden over de activiteiten welke er gedurende het verenigingsjaar lopen over de verschillende secties die de vereniging kent.

 • Om meer inhoud van de website te kunnen zien dient u onder te registreren waarna u toegang heeft tot de wedstrijd agenda en wedstrijd resultaten van zoet, zout en boot en u zich voor wedstrijden kunt aanmelden als u namens HSV de Edelkarper vist.  U kunt zich onder tevens aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief:

Op de jaarvergadering 2010 is besloten om het jaarboekje, welke eenmalig is en achteraf niet meer te corrigeren, te vervangen door een nieuwsbrief waarin mededelingen aan de leden kunnen worden gedaan aangaande wedstrijd data, data voor vergaderingen en activiteiten van de vereniging.  Ook kunnen we middels dit medium mensen er op attent maken voor inschrijvingen aan wedstrijden.
Op de nieuwsbrief kunt u zich abonneren en ook weer afmelden via de registratie rechts onderaan deze pagina. Naast de nieuwsbrief kunt u ook aangeven of u de wedstrijduitslagen per e-mail wilt ontvangen (zout en/of zoet en/of boot)

Belangrijke wijziging voor in de agenda:

Voor 2019:

 • Jaarverdadering HSV de Edelkarper: dinsdag 8 januari 2019 in zaal de Bellevue om 20.00 uur.
 •  Prijsuitreiking & een gezellige middag HSV de Edelkarper: zondag 3 februari 2019, vanaf 14.00 uur in cafe de Bellevue

 

Graag uw aandacht voor het volgende:

Bij wijziging van uw e-mail adres en het opheffen van uw oude e-mail adres kunt u zich opnieuw registreren voor de nieuwsbrief door eerst af te melden en opnieuw aan te melden met uw nieuwe e-mail adres.  Wij krijgen veel terugmeldingen van opgeheven adressen die we uit ons systeen verwijderen.  Om toch contact te houden met jullie als leden vinden wij het belangrijk dat we als we nieuws hebben we dat ook met jullie kunnen delen.  Maar ook als jullie nieuws hebben of gegevens dat jullie op deze website thuis horen vinden kan dat geplaatst worden.

 

Nieuws Brief

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten