Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Onderstaande gegevens zijn nodig om u in te kunnen schrijven in ons ledenbestand en u aan te melden als lid va  HSV de Edelkarper bij sportvisserij Nederland.  Uw gegevens komen in onze eigen administratie en de landelijke administratie van Sportvisserij Nederland nadat u uw contributie heeft voldaan.  U bent lid voor het lopende jaar t/m 31 december, omstreeks eind oktober / begin november ontvangt u automatisch een acceptgiro voor het volgende seizoen.  Indien u geen lid wenst te blijven voor het volgende seizoen graag een schrijven voor 1 oktober van het lopende jaar zodat we u tijdig uit de landelijke database kunnen uitschrijven voordat de nieuwe vispassen worden gedrukt.  Let op: met het versturen van uw lidmaatschaps gegevens gaat u automatisch akkoord dat we uw gegevens voor onze administratie en die van Sportvisserij Nederland die uw Vispas verzorgd te verwerken.  Zie ook onze privacy statement op onze website wat we met uw gegevens doen.

*Required information.
Inschrijf Formulier
Voorletters *
Voornaam
Tussenvoegsel * Indien uw naam geen tussenvoegsel bevat (bijvoorbeeld de, van, van der etc..) een - invullen
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum *
Geslacht *
Abonnement Visblad *

Let op: BHK vergunning is nodig om op de Bergse wateren te vissen i.c.m. een Vispas / Jeugd Vispas

BHK Vergunning De BHK vergunning is een vergunning die u nodig heeft indien u in de wateren van de gemeente Bergen op Zoom wilt vissen.  Deze is nodig naast de Vispas of Jeugd Vispas.  Indien u een Zee Vispas selecteert wordt geen BHK geleverd.

Indien u wenst kunt u uw telefoon nummers opgeven en/of e-mail adres welke we in de administratie op kunnen nemen.  U bent niet automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief, indien u op de hoogte wilt blijven van clubzaken die we gedurende het jaar te melden hebben bevelen we van harte onze nieuwsbrief aan welke u onder de welkomst pagina kunt registreren.

Telefoon nummer
E-mail
Mobiel nummer

Met het versturen van dit inschrijfformulier gaat u er mee akkoord dat we uw gegevens die u zojuist verstrekt heeft opslaan in ons eigen leden bestand ter aanmaak van onze facturen en het bijhouden welke vergunningen u heeft en/of u een visblad via ons betrekt en het laten verwerken van deze gegevens in HSV Online via een door ons ingevuld VBL (voorlopige bewijs van lidmaatschap) waarmee u na betaling kunt vissen totdat uw vispas is aangemaakt.

Voor onze privacy statement zie onze website onder het menukopje bestuur.