Historie Club Zout 2005

Kustvissen Zout 2005
Kl.DeelnemerstkscmpntBijz.
1L. van Bommel7893811
2R Krijnen4759912
3Fr Gillesen3138828
4mevr M Willemse4444033
5R van Ekeren3232135
6F. Krijnen1920742
7J Raaymakers1925753
8J. van Toledo1727254
9mevr W v Eekeren1718655
10L. van Wensen611461
11M. Jurgers2324963
12H Willemse2824864
13E Otto78667
14mevr. D. van Wensen611972
15E Ripson49518111
16R Maas11213143
17mevr J Maas12171143
18P. de Crom18192232
19Robin Van Eekeren18177238
20J. Zuidhof125240
21H v Loon246243
22H. de Caluwe111246
23mevr. R. van Loon235250
24mevr N Willemse118250
25A de Caluwe253
26D Kusters9195305
27C Willemse11234310
28H. Deegens375315
29J.E. Kops352324
30mevr. J. Deegens129328
31R Letschert347331
32B Wijnings16146332
33Sandra van Loon118342
34K. de Jong23228403
35P v/d Westelaken120411
36R Kools422
37T Witkowsky422
Louis van BommelOpa Massar
Ernest RipsonHH Opa Massar
- (geen dames gevist)Jan de Zwart
Janny DeegensHH Jan de Zwart

 

  • Jan de Zwart was de eerste voorzitter van HSV de Edelkarper en vormde samen met Sjaak Sep (Secretaris) en Jan Massar (Penningmeester) het eerste DB van HSV de Edelkarper. Naast het DB bestond het overige eerste bestuur uit Janus Hoogemoed, Rinus Boogers, Adriaan van Loon en Rinus de Kok.

    Jan de Zwart is de naam gever van de Jan de Zwart Trofee waar op het zoute en zoete om gevist wordt. Op het zout water is de trofee voor de eerste dame van die wedstrijd en op het zoet voor degene met de meeste vissen in stuks.

  • Opa Massar was een fervent visser die op hoge leeftijd nog meeviste met de clubwedstrijden zoet en zout. Tijdens een jaarvergadering heeft hij een schenking gedaan aan de vereniging zijnde de "opa Massar" trofee waar elk jaar om gevist wordt op het zoet om de grootste karper en op het zout om de wedstrijd winst (de meeste cm). Voorwaarde van opa Massart was dat de vereniging ieder jaar een herinneringsbeker beschikbaar zou stellen aan degene die de opa Massar trofee het voorgaande jaar had gewonnen. Deze traditie leeft nog voort sinds de introductie.