BERGEN OP ZOOM

  • Boot
  • Zout
  • Zoet

Op 27 juli aanstaande willen wij de jeugdleden van onze vereniging de kans geven om kennis te maken met het bootvissen op zee.

Voor deze dag hebben wij sportvisboot de Big Marlin gerereserveerd die om 10.00 vertrekt vanaf de Faelweg te Neeltje Jans.

Onder begeleiding van ervaren bootvissers en van onze 2022 Nederlandse Kampioen bootvissen Arjan gaan de deelnemers vissen op haaien en roggen.

Hengels, materiaal en aas voor die dag wordt voor een ieder verzorgt.

 

Voor de inwendige mens is er eten en drinken aanboord (broodje en glaasje fris) je hoeft dus alleen maar aanboord te stappen.

Vanwege de beperkte hoeveelheid ruimte aanboord kunnen je ouders helaas niet mee. Neem ook zelf niet al te veel bagage mee.

 

We verwachten om 17.00 weer terug aan land te zijn waarna we de dag afsluiten met wat te eten bij de cafetaria op Neeltje Jans.

 

Wil je mee geef je dan voor 14 juli op via secretaris@edelkarper.nl  of per telefoon dagelijks tussen 18.00 en 20.00 0164-781708.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

De kosten voor deze dag met alles inclusief bedragen 10 euro per persoon en kan op de dag aanboord voldaan worden.

 

 

 

PS Vanuit Bergen op Zoom bestaat de mogelijkheid om te carpoolen deelnemers die zich hiervoor aanmelden horen ruim van te voren waar er verzameld wordt.

Er worden deze dag foto's gemaakt die op onze Edelkarper website geplaats kunnen worden indien dit niet gewenst is aub even aangeven.

In het geval dat het weer niet mee werkt kan deze dag verplaats worden naar een andere datum.

Laatste Nieuws

Flip Wouts
Verslag 3e Edelkarper wedstrijd
Vandaag stond de 3e bootwedstrijd van HSV de Edelkarper op het programma vanuit Neeltje Jans. Er hadden zich 19 vissers aangemeld om deze dag met de boten sportfishing Quo Vadis, sportfishing Big Marlin en North Sea Charters te gaan vissen. Na beraad tussen de schippers Sjef Mathijssen, Hans Lodewijkx en Ludo Theunis werd besloten om niet op de platvis te gaan vissen maar om te gaan vissen op de ...
dinsdag 16 mei 2023
Flip Wouts
3e bootwedstrijd 2024
Vandaag stond de 3e bootviswedstrijd vanuit Neeltje Jans met HSV de Edelkarper op het programma. 23 bootvissers hadden zich opgegeven, wat betekende dat we met 3 charterboten zouden gaan vissen. Charterboten van dienst waren: The Black Pearl met schipper Wil van Zundert aan het roer, North Sea Charters, de Marie-Louise met schipper Ludo Theunis aan het roer, en charterboot Leslie Letterie. Afspra...
woensdag 08 mei 2024