BERGEN OP ZOOM

  • Boot
  • Zout
  • Zoet

Op 27 juli aanstaande willen wij de jeugdleden van onze vereniging de kans geven om kennis te maken met het bootvissen op zee.

Voor deze dag hebben wij sportvisboot de Big Marlin gerereserveerd die om 10.00 vertrekt vanaf de Faelweg te Neeltje Jans.

Onder begeleiding van ervaren bootvissers en van onze 2022 Nederlandse Kampioen bootvissen Arjan gaan de deelnemers vissen op haaien en roggen.

Hengels, materiaal en aas voor die dag wordt voor een ieder verzorgt.

 

Voor de inwendige mens is er eten en drinken aanboord (broodje en glaasje fris) je hoeft dus alleen maar aanboord te stappen.

Vanwege de beperkte hoeveelheid ruimte aanboord kunnen je ouders helaas niet mee. Neem ook zelf niet al te veel bagage mee.

 

We verwachten om 17.00 weer terug aan land te zijn waarna we de dag afsluiten met wat te eten bij de cafetaria op Neeltje Jans.

 

Wil je mee geef je dan voor 14 juli op via secretaris@edelkarper.nl  of per telefoon dagelijks tussen 18.00 en 20.00 0164-781708.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

De kosten voor deze dag met alles inclusief bedragen 10 euro per persoon en kan op de dag aanboord voldaan worden.

 

 

 

PS Vanuit Bergen op Zoom bestaat de mogelijkheid om te carpoolen deelnemers die zich hiervoor aanmelden horen ruim van te voren waar er verzameld wordt.

Er worden deze dag foto's gemaakt die op onze Edelkarper website geplaats kunnen worden indien dit niet gewenst is aub even aangeven.

In het geval dat het weer niet mee werkt kan deze dag verplaats worden naar een andere datum.

Laatste Nieuws

dinsdag, 24 januari 2023 00:35

Beste leden van...

HSV de Edelkarper
Welkom
Welkom bij zoet-Vangstberichten! Welcome to freshwater-angle catch reports
vrijdag 01 januari 2021
HSV de Edelkarper
Welkom
Welkom bij zout-Vangstberichten! Welcome to seabeach-angle catch reports
vrijdag 01 januari 2021
Flip Wouts
8e bootwedstrijd 11 december 2022
Gisteren stond er de 8e en laatste bootwedstrijd van HSV de Edelkarper vanuit Neeltje Jans op het programma. Tijdens deze wedstrijd zou bepaald worden wie zich eindwinnaar van de competitie 2022 zou mogen noemen. Er waren nog een groot aantal vissers in de running om dit jaar kampioen te worden. Van de geplande 8 wedstrijddata zijn er dit jaar 6 doorgegaan en 4 wedstrijdresultaten (dus een schrap...
maandag 12 december 2022