BERGEN OP ZOOM

  • Boot
  • Zout
  • Zoet

Vispas 2022

De nota’s voor de vispassen aan al onze leden zijn begin december 2021 verstuurd. We hebben dit, dit keer weer zoveel mogelijk per email gedaan naar de bij ons bekende emailadressen. Heeft u geen post of email ontvangen stuur dan aub een berichtje naar secretaris@edelkarper.nl.

Er zijn in december 2021 problemen geweest met de postbezorging. Als u heeft betaald en uw vispas niet ontvangen neem dan contact op met het secretariaat.

Begin januari zijn er herinnerings brieven en emails gestuurd en er gaat voor de mensen die nog niet gereageerd hebben eerste week februari een nieuwe mailing de deur uit samen met de uitnodiging voor de ledenvergadering. Reageer aub zo spoedig mogelijk door de contributie over te maken of een berichtje dat je er mee stopt.

PS Krijgen wij geen reactie voor 20 april dan stopt het lidmaatschap en wordt de vispas geannuleerd.

Laatste Nieuws

dinsdag, 24 januari 2023 00:35

Beste leden van...

HSV de Edelkarper
Welkom
Welkom bij zoet-Vangstberichten! Welcome to freshwater-angle catch reports
vrijdag 01 januari 2021
HSV de Edelkarper
Welkom
Welkom bij zout-Vangstberichten! Welcome to seabeach-angle catch reports
vrijdag 01 januari 2021
Flip Wouts
8e bootwedstrijd 11 december 2022
Gisteren stond er de 8e en laatste bootwedstrijd van HSV de Edelkarper vanuit Neeltje Jans op het programma. Tijdens deze wedstrijd zou bepaald worden wie zich eindwinnaar van de competitie 2022 zou mogen noemen. Er waren nog een groot aantal vissers in de running om dit jaar kampioen te worden. Van de geplande 8 wedstrijddata zijn er dit jaar 6 doorgegaan en 4 wedstrijdresultaten (dus een schrap...
maandag 12 december 2022